Vi skal til Hornbæk med Hanne Rimmen

Dato: 25-25-26 april 2020

Pris: DKK 3.900

Sted: Dejlige Ewaldsgaarden, hvor Deborah og Jeff glæder sig til at byde velkommen – se mere her

Tilmelding på kontakt@hannejust.dk

Tilmeldingsfrist: Senest 15.3.2020

Se venligst mine handels- og forretningsbetingelser her.

Program

Fredag: Ankomst fra kl. 15. Aftensmad, kage og kaffe. Og masser af strikkehygge i de fine rammer.

Lørdag: Morgenmad og formiddagsfri. Herefter skal vi til Fredensborg, hvor Nina og Birgitte fra Garnvärk lægger hus til workshop med farverige og farveglade Hanne Rimmen, se kursusbeskrivelse nedenfor. Nina sørger også for kaffe, the og lidt til ganen, mens vi lærer noget! Efter workshop skal vi tilbage til Ewaldsgaarden og slappe af, spise to retter aftensmad, slappe mere af, spise kage og strikke, strikke, strikke.

Søndag: Morgenmad, strikkehygge og tak for denne gang.

Praktisk

BEMÆRK: Prisen på denne tur inkluderer overnatning, aftensmad fredag og lørdag, morgenmad lørdag og søndag, kaffe, the og kage, workshop med Hanne og naturligvis en goodiebag :-). Drikkevarer ud over kaffe og the, samt frokost om lørdagen, er ikke inkluderet i prisen.

BEMÆRK: Der er to enkeltværelser på Ewaldsgaarden. Ønsker du enkeltværelse, skal du skynde dig :-) – og der lægges DKK 500 oven i prisen. Den øvrige indkvartering foregår i lyse dobbeltværelser samt i et familieværelse. 

BEMÆRK: Er du small maker, er du velkommen til at have dine produkter med. Jeg har lavet en opdatering af handels- og forretningsbetingelser vedr. dette, se mere her.

Hanne Rimmen

Hanne Rimmen er opvokset i det Nordjyske, tæt på vand og natur. Sidenhen har hun boet flere år i Sverige, og har været omgivet af smukke svenske håndarbejdstraditioner og klassisk folklore, som yderligere har udviklet hendes stil, passion for strik og sans for mønstre. Hendes designs er ofte funderet i naturen og i de Nordiske mønstre og borter, hvis traditionelle look og særlige historier hun forsøger at genfortælle i en ny tid”

Workshop i farvelære og flerfarvet mønsterstrik, samt en mindre intro til mønsterberegning

På denne workshop vil du blive introduceret for de grundlæggende regler i farvelæren og øvelser i farvesammensætning. Du vil endvidere blive introduceret til forskellige teknikker inden for flerfarvet mønsterstrik, også kaldt jacquard strik, eller fair Isle, samt en gennemgang i hvordan man konstruerer og aflæser et mønsterdiagram.

På sidste halvdel af workshoppen får du også en mindre intro til hvordan du beregner og redigerer et strikkemønster efter dine egne personlige mål.

Jeg arbejder visuelt, hvilket vil sige, at et mønster bliver udregnet ud fra en tegning. En tilgang, der gør det langt mere overskueligt, så frygt ikke at det kommer til at handle om lange udregninger og tung matematik. Alle kan være med her.

Du skal medbringe;

  • Rundpind til magic loop, eller strømpepinde, der passer til dit garn (min. Pind 4)
  • Uldgarn i 3 – 4 farver
  • En strikkeprøve, som måler ca. 15 x 15 (ikke mindre) – strikkeprøven skal være vasket en dampet, så den er glat og fin. Ønsker du at beregne dig frem til at trøje, som du har købt garn til, skal prøven naturligvis være strikket i det pågældende garn.
  • Lille notesbog og en blyant, samt lommeregner.
  • Målebånd

Du vil få udleveret et kompendium.