Vi skal til Højer med Hanne og Hanne :-)

Bemærk venligst, at programmet vil blive opdateret med fagligt indhold.

Dato: 6-7-8. Marts 2020

Pris: DKK 3900

Sted: Vi skal bo på et smukt istandsat landmandssted midt i naturen mellem Højer og Tønder. Se her.

Vil du med på tur? Kontakt mig her.

Se mine handels- og forretningsbetingelser her.

Program:

Fredag: Ankomst fra kl. 16, hvor vi finder os til rette i huset. Herefter kan man gå en tur, strikke, strikke lidt mere og hygge sig, inden vi skal have velkomstdrink og aftensmad. Og herefter skal vi naturligvis strikke til den lyse morgen. Hvis du er small-maker, er du velkommen til at præsentere dine varer her, dog se venligst mine handels- og forretningsbetingelser for vilkår. 

Lørdag: Morgenmad. Herefter er formiddagen fri til strik, hygge, gåture, hvad du vil, inden turen går til Højer, hvor vi skal besøge Hanne i Højer til en eftermiddag med kaffe, the, kage og masser af strikkesnak – se nedenfor. Når vi er tanket godt op på lærdom og inspiration, vender vi hjem til huset, spiser aftensmad, slapper af – og strikker!

Søndag: Morgenmad, og så strikker vi lidt, pakker sammen og siger mange tak for denne gang i løbet af formiddagen. 

Praktisk:

Du skal medbringe sengelinned, håndklæde og for alt i verden dit strikketøj! :-)

Prisen inkluderer: Aftensmad og drikkevarer fredag og lørdag. Morgenmad lørdag og søndag. Foredrag, traktement og workshop hos Hanne i Højer. Og selvfølgelig en lækker goodiebag.

Vi skal bo i dobbeltværelser. Jeg udbyder et par af værelserne som enkeltværelser, så hvis du ønsker det, skal du skynde dig ;-). Tillæg for enkeltværelse DKK 1.000.

Frokost lørdag er ikke inkluderet i prisen.

Om Hanne i Højer

Hannes butik ligger med udsigt til marsk, får og hav og bugner med alt, hvad en strikker og en kunsthåndværker kan begære. Hanne vil fortælle om arbejdet med uld – fra “jord til bord” eller rettere fra “får til sweater”, ligesom hun vil fortælle om arbejdet fra “indtryk til udtryk”, om kilder til inspiration, og hvordan de bliver omsat til strik. 

Hanne byder, udover foredraget, på kaffe, the, kage og 10 procent på alt garn til vores arrangement.

Programmet hos Hanne bliver opdateret med fagligt indhold.