Vi skal til Samsø med Fairwool og Lykkefanten

Vil du med på strikketur? – Kontakt mig her

Tidspunkt: 11,12,13 oktober 2019 – 22 pladser

Program:

Fredag d. 11.10.19

Kl. 16: Ankomst og velkommen.

Kl. 16 – 18.30: Fri leg til at pakke ud og finde sig til rette.

Kl. 18.30: Aftensmad bestående af lækre tapas.

Kl. 20: Vi samles om strikketøjet og aftenkaffen. Hvis du er small maker, er det her en god anledning til at fortælle lidt om dig og dine produkter.

Lørdag d. 12.10.19

Kl. 8-9: Morgenmad, friskbagt brød, æg, ost, pålæg, juice, kaffe, te, frugt.

Kl. 9-12: Fri leg. Besøg f.eks. Rikkes butik, Kreativ Samsø i Tranebjerg med lokal kunsthåndværk – herunder garn eller Det Gode Skår i Ballen.

Kl. 12-13: Frokost med gode salater.

Kl. 13-14: Oplæg ved Rikke fra Fairwool om bæredygtigt garn og strik.

Kl. 14-17: Workshop ved Karen, Lykkefanten, om Balancesjalet – se nedenfor.

Kl. 18.30: Aftensmad, to retter med årstidens råvarer.

Kl. 20: Vi samles om strikketøjet og aftenkaffen.

Søndag d. 13.10.19

Kl. 9-10.30: Søndagsbrunch

Kl. 11: Tusind tak for denne gang.

Balancesjalet:

De fleste strikkere kan nok genkende situationen med at have en del rester i sit garnlager. Rester fra alle mulige projekter, hvilket kan føre til en hvirvelvind af farver i resteposen (eller skuffen eller kassen). Der er forskellige tykkelser, kvaliteter og ikke mindst farver. Nogle gange har jeg svært ved at skille mig af med resterne, da de ofte ikke bare er garn af god kvalitet, men også bærer minderne om de færdige projekter i sig. 

Det kan også være svært at finde et godt projekt til at få brugt af resterne – både fordi der kan være mange eller få meter, men også fordi det kan være svært at sætte farverne sammen harmonisk.

Sjalet ’Balance’ er inspireret af tanken om at bruge af alle resterne – både de små og de store – og ende med et smukt projekt, der indeholder minderne af andre projekter, fx babytæppet til den lille ny i familien, den skønne sweater, der blev slidt op, huen som blev givet i julegave. ’Balance’ er med andre ord en sjalsversion af en god ”tøm-køleskabet” ret – vidunderlig, hvis man gør det godt, og fuldstændig umulig at gentage. Versionerne af Balance vil blive ligeså forskellige som forskellige strikkere og deres lager.

Praktisk:

Du skal selv stå for transport til og fra Samsø, og du skal medbringe sengetøj, håndklæde og masser af garnrester til workshoppen med Karen. Vi sørger for resten! Rengøring, måltider, drikkevarer, goodiebag og workshop er inkluderet i prisen.

Vi skal bo på pragtfulde Dansebjerg i Brundby.

Jeg glæder mig til at se jer.

Hanne

Pris pr. person DKK 4.000