Så har der såmænd været verdenspremiere på KnitTreat. Mit produkt er nu i omløb, om jeg så må sige, og det har været en helt overvældende oplevelse.

Overvældende fordi, det jo egentlig er helt utroligt, at 16 meget forskellige kvinder i alle aldre, der, med få undtagelser, slet ikke kender hinanden, tropper glade, forventningsfulde og tillidsfulde op på Fur, sætter sig med strikketøjet og så er vi i gang. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på turen, og det giver mig virkelig blod på tanden og en stærk tro på, at jeg har fat i den lange ende med dette koncept! Men lad os lige være enige om en ting: Vi kan prøve at skabe de bedst tænkelige rammer og servere den dejligste mad, og jeg kan hoppe på tungen til månen og tilbage igen, MEN det er jo mine gæster, der skaber det, der gælder for den gode tur – stemningen! 

(Lyset faldt smukt ind i den renoverede staldbygning, mens Sanne Fjalland holdt workshop, og der blev lavet mad i baggrunden)

Der blev snakket garn, projekter og teknikker. Der blev givet strikkeassistance. Strik var på alle måder centrum for turen. Meeeeen, der blev også grinet og diskuteret og fortalt om alt muligt, der ikke havde noget som helst med strik at gøre. Vi kendte ikke hinanden, da vi kom, men det gjorde vi, da vi gik. 

Så til jer! Til Lene, Laila, Gitte, Zita, Ulla, Rikke, Bettina, Heidi, Kathrine, Henriette, Alice, Tanja, Anne, Lisbeth, Sara og Misse! Jeg er himmelhenrykt over, at I var med, himmelhenrykt over, at I gav mig chancen, himmelhenrykt over, at I tog alle mine begynderfejl i stiv arm, himmelhenrykt over jeres humør, jeres oprigtighed, jeres tilbagemeldinger og jeres inspirerende selskab. Betydningen af at være kommet godt i gang med KnitTreat kan ikke undervurderes, og det er jeg nu, takket være jer. Så tak, bare tak. 

(Da vi var klar til gruppebillede, var regnen desværre også kommet til Fur, så de dejlige kvinder er desværre blevet lidt slørede, men jeg tror, at den gode stemning skinner igennem)

Jo, lettelsen over veloverstået premiere kan ikke skjules her, for hold da op, hvor jeg havde en “stram” uge op til. Altså alt det praktiske gik fint, lister og indkøb og pakning og huske alle de små ting, alt forløb næsten uden problemer. Men for hulan, hvor jeg var rundt på gulvet altså! Du godeste, hvor jeg var nervøs altså! KnitTreat jagtede mig om natten, hvor jeg drømte, at alle kom alt for tidligt, nogle havde kolikramte spædbørn med, strømmen gik og maden brændte på. Med andre ord, at alt der kunne gå galt, ville gå galt…. Da vi satte os i en proppet bil for at køre nordpå var jeg så ør i hovedet af premierenerver, at det eneste jeg kunne tænke var: HVAD ER DET, JEG HAR GJORT, DET ER VERDENS DÅRLIGSTE IDE, JEG VIL HJEM, JEG GEMMER MIG UNDER EN STEN, DET BLIVER EN TOTAL KATASTROFE……. – derfor, er det så vigtigt for mig, at understrege betydningen af mit første fabulous Fur-hold!

(På vejen op førte GPS’en os over Hvalpsund, og skyerne så truende ud, hvilket passede til mit humør… Skyerne lettede, og det passede til stemningen i mit hjerte, da vi kørte hjem igen – uden om færgen…)

Men der er også en anden, en som aldrig må glemmes, og aldrig vil blive glemt. En pige, som gerne vil være lidt i baggrunden, som jeg kommer til at skrive om en anden gang, fordi jeg ikke kan lade være, en pige, som i den grad blev både rygrad og hjerte på Fur, en pige, som kan lave mad! Hende kan I glæde jer til at møde, men den tager vi en anden gang…

Tak fordi du læste med.

Kærligst Hanne